Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Aktiv semester

Visar 1 - 10 av 28 erbjudanden
Upplev Alperna på hög höjd i sommar! Vi erbjuder marknadens populäraste vandringsresor till Bad Gastein, Cervinia och Val Gardena.
Lägg en heldag på en segeltur till Pakleni – du kommer inte att ångra dig! Det finns flera fördelar med att boka din utflykt hos Ving, alla nödvändiga försäkringar finns på plats och alla säkerhetskrav är uppfyllda.
Ving    
Liveaboard – en träningsresa med en båt som hotell. Segla på en fullutrustad båt och genomför inspirerande träningspass både på land & till havs. Vi tar oss till de bästa platserna för dagens träning, äter vällagad mat, och tränas av proffs.
Apollo    
Boka vårt bekväma familjepaket till Eckerö och besök Ålands Jakt- och fiskemuseum, Leklandet eller Viltsafarit. På Åland finns sandstränder, äventyrsgolfbanor, viltsafari, ett brandkårsmuseum, bryggor att meta ifrån och djur att klappa.
Häng med till Sintra i Portugal, mtb-cykling i världsklass!
Xtravel    
Ett 35-tal färdigplanerade bilpaket på 7-16 dagar. Välplanerade resrutter och allt förbokat. Enkelt, bekvämt och prisvärt. Finns över hela Amerika och Kanada. Boka till flyg eller välj Fly & Drive där även Atlantflyget ingår.
Följ med oss på en yoga retreat till Toscana! Fly vardagsstressen och hitta lugnet och fokuset inför hösten med yoga och meditation under lärarledda sessioner. Möt dagen och solen när den går upp mellan olivlundar och vinodlingar. Välkommen!
Kombinera spektakulär natur, glaciär, ett brett utbud av alpina sommaraktivteter och svalkande bad i sjön Zeller - och du har svaret på varför Zell am See-Kaprun är så speciellt året om.
Här finns hotellen för dig som inte vill vara utan din dagliga träningsdos på semestern. Självklart finns även pooler, palmer, solstolar, restauranger och barer – allt för att göra semestern komplett.
TUI    
Vi vill visa mer än murar och monument. Res i grupp eller på egen hand. Förutom sevärdheter får du uppleva ett levande, komplext Kina. Rundresorna har 10-20 deltagare och vi skräddarsyr resor på riktigt - helt efter dina önskemål. Resenären i centrum
Kinalotsen    
Sida:123Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Bali lyxbadsemester på Grand Hyatt, 10 dagar
Från 16 595 kr. per person inkl. flyg. Följande ingår i resan: fl...
Asiatours.se
Bestiga Kilimanjaro? Pris från 20 795:-
Njut av utsikten från Afrikas topp - världens högsta fristående b...
Afrikasafari.se
Sydafrika - Safari 8 dagar fr 14990kr
Kanonpris på Femstjärnig Lodge i Sydafrika. Sebatana lodge i Wat...
Escape Travel
Resa till Indiens Gyllene Triangel fr 10 900
Denna resa genom Gyllene Triangeln tar dig genom Delhi, Agra och ...
Nordiska Orientenresor AB