Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Aktiv semester

Visar 1 - 7 av 7 erbjudanden
Vi vill visa mer än murar och monument. Res i grupp eller på egen hand. Förutom sevärdheter får du uppleva ett levande, komplext Kina. Rundresorna har 10-20 deltagare och vi skräddarsyr resor på riktigt - helt efter dina önskemål. Resenären i centrum
Kinalotsen    
Flyg till Tanzania inkl flygskatt. Helpension under hela resan. 2 övernattningar i Arusha före och efter vandringen. 6 dagars vandring på Machameleden på Afrikas högsta berg Mount Kilimanjaro.
Den kanske allra mest natursköna av Kanarieöarna, med vandringsleder i gröna berg, bananodlingar, lavastränder och charmiga småstäder. Du flyger via Teneriffa.
TUI    
Välkommen till paradisöarna med namnet som lätt för tankarna till välkomnande blomsterkransar och långsamt svajande palmer längs en förtrollande sandstrand. Och med all rätt. En resa till Hawaii är verkligen en upplevelse i världsklass.
Apollo    
Hawaii är själva definitionen av en drömsemester. Ingen annanstans vajar palmerna lika förföriskt och ingen annanstans vajar de över lika paradisiska stränder. Med Ving reser du till Maui eller Honolulu, två av Hawaiis mest populära resmål.
Ving    
Står du fortfarande i startgroparna för att komma igång med träningen? Eller vill du kunna njuta av motion utomhus även på vintern? Oavsett vilken nivå du ligger på eller träningsform du föredrar är semestern ett perfekt tillfälle att komma i form.
Ving    
Följ med på en resa med storstadspuls i Hongkongs skyskrapsdjungel, mystiska avatarklippor som höjer sig över molnen, byliv, jättepandor och en stad som har stannat kvar i Mao's tidsepok. Resan avslutas i Shanghai. 16/10-2/11 2017, 23 660 kr (flyg ti...
Kinalotsen    
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Boka All Inclusive nu för endast 500:-
Toppa semestern med All Inclusive – just nu kan du boka till All ...
Apollo
All inclusive med lyxigt spa på Kap Verde
Melia Dunas Beach Resort är beläget norr om Santa Maria på den ka...
TUI
Island runt med hyrbil, 7n fr. 10975:-
En klassisk hyrbilsresa där ni följer "ringvägen", som löper runt...
Vulkanresor AB
Bergsvandring Mount Kilimanjaro fr 25 500 kr
Flyg till Tanzania inkl flygskatt. Helpension under hela resan. 2...
Kilimanjaro Safari Agency