Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Aktiv semester

Visar 1 - 10 av 54 erbjudanden
Upplev lyxiga Upper House vid Gothia Towers i Göteborg. Inkluderar generöst stora hotellrum med fantastisk utsikt, premium-frukost, Spa, Gym, Yoga och fritt Wi-Fi. Boka alltid bästa pris direkt med oss!
Flyg till Tanzania inkl flygskatt. Helpension under hela resan. 2 övernattningar i Arusha före och efter vandringen. 6 dagars vandring på Machameleden på Afrikas högsta berg Mount Kilimanjaro.
Ägna semestern åt att koppla av, njuta och ladda med ny energi. Ett yogapass under bar himmel, massage med heta stenar eller bara skön avkoppling på en solbädd i skuggan av en palm.
TUI    
THIEF SPA hämtar det bästa från spakulturer över hela världen, och tar med det hem till Tjuvholmen. I en intim atmosfär inspirerad av norsk natur - skiffer, mossa, hav och nordiskt ljus.
På Åland finns bra hotell, gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker. Vill du ha veranda mot havet? Öppen spis? Strandläge? Närhet till aktiviteter? Var ute i god tid och hitta just ditt favoritboende på Åland.
Det ska vara roligt att träna. Därför har vi tillsammans med bland annat tara och amelia tagit fram unika resor för dig som behöver motivation att komma igång eller inspiration till att fortsätta med träningen.
Ving    
Följ med på en rundresa i inkakulturens spår, med vackra vyer, historia och kultur. Vi åker högt upp i Anderna, till inkahuvudstaden Cusco, marknadsbyn Pisac och världsberömda Machu Picchu. Vi upplever även den mytomspunna Titicacasjön
Djuphavsfiske och fjordfiske på Atlanterhavsvegen. Båt: Hårek, 27 fot. Min. 4 personer. NOK 650 per person inklusive fiskeutrustning och överlevnadsdräkt / 3 timmar.
Hos Apollo hittar du Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger för alla från vardagsmotionärer till elitidrottare. Välj bland våra många träningshotell eller varva solstolen med träningspass
Apollo    
Lär dig surfa med oss från 3,695:- för en långhelg. Då inkluderar vi transfer, 4 dagars surfinstruktioner, all utrustning, boende i vårt hus, frukost & lunch. Boka höstens härligaste surfhelg nu!
Xtravel    
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Italiens sjöar 5 dgr fr 6.775:-
Magiska sjöar och prunkande öar med de vackraste av trädgårdar. L...
Rolfs Flyg & Buss
Bil- och MC-paket till Åland.
Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns...
Eckerö Linjen
Skidpaket kortvecka - Riksgränsen
Skidpaket med bekvämt boende på hotellet, i egen lägenhet eller p...
Riksgränsen
Boka drömresan med Qatar Airways.
Just nu! Kampanjpriser till våra spännande destinationer världen ...
Qatar Airways