Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Aktiv semester

Visar 1 - 10 av 36 erbjudanden
Kraftfull, men ändå avkopplande. Det är inte konstigt att yoga är en träningsform som fortsätter att öka i popularitet. Tillsammans med en av Sveriges ledande yogaprofiler.
Ving    
Ägna semestern åt att koppla av, njuta och ladda med ny energi. Ett yogapass under bar himmel, massage med heta stenar eller bara skön avkoppling på en solbädd i skuggan av en palm.
TUI    
Son Spa ligger bara 40 min från svenska gränsen och precis vid havet! Vårt 2000 kvadratmeter stora spa har det senaste inom behandlingar, träning och wellness.
Allt du behöver för årets grymmaste surfvecka! Surf till frukost , lunch & middag! Från 4295:- / person
Xtravel    
Upptäck Kroatien och centrala Dalmatiens vackra natur samt städer- allt från cykelsadeln :).
Med ett perfekt läge. Här bor du direkt vid stranden och den mysiga strandpromenaden som är omgärdad av barer och restauranger. Lägenheterna är rymliga och vissa tvårumslägenheter vetter mot havet.
Apollo    
Vi vill visa mer än murar och monument. Res i grupp eller på egen hand. Förutom sevärdheter får du uppleva ett levande, komplext Kina. Rundresorna har 10-20 deltagare och vi skräddarsyr resor på riktigt - helt efter dina önskemål. Resenären i centrum
Kinalotsen    
Paddla kajak i Ytre Namdal och utforska skärgården kring Abelvær. Dessa fantastiska omgivningar är fulla med kobbar och skär, vita sandstränder och ett rikt fågelliv. Det finns flera turalternativ att välja på, beroende på vädret & din ambitionsnivå.
I Costa Bravas område Empordà, vid kusten, kan inte våra blickar sluta att fästa sig på de långa stränderna med fin, vit strand, små bukter omgärdade av tallskogar där vackra vandringsleder döljer sig. Mer spektakulär kontrast får man leta efter.
Under sommaren är Hestraviken en härlig resort att gästa. Både avkoppling och fullt med aktiviteter för hela familjen. Just nu kan Du boka online vårt tillfälliga rabatterbjudande med ankomst under perioden 16 juni t.o.m. 16 juli.
Sida:1234Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Upplev Åland-bo på Eckerö Hotell med lekland.
Upplev Åland från barnens synvinkel, här finns aktiviteter för så...
Eckerö Linjen
Rundresa - Islands pärlor, 7n fr. 22 065:-
Följ med på vår klassiska rundresa till Island. Vi åker runt hela...
Vulkanresor AB
Boka drömresan med Qatar Airways.
Just nu! Kampanjpriser till våra spännande destinationer världen ...
Qatar Airways
Citybreak med stora upplevelser
Ta en weekend i en av Norges spännande storstäder – Oslo, Bergen ...
Visit Norway