Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Aktiv semester

Visar 1 - 10 av 44 erbjudanden
Flyg till Tanzania inkl flygskatt. Helpension under hela resan. 2 övernattningar i Arusha före och efter vandringen. 6 dagars vandring på Machameleden på Afrikas högsta berg Mount Kilimanjaro.
Du har väl inte missat att Detur har resor till Rhodos från Arlanda , Östersund, Skellefteå & Köpenhamn. Vi flyger mellan 4maj – 15okt. Boka senast 31jan och ta del utav många boka tidigt rabatter, passa på och solsäkra sommaren 2017 redan nu.
Detur    
Står du fortfarande i startgroparna för att komma igång med träningen? Eller vill du kunna njuta av motion utomhus även på vintern? Oavsett vilken nivå du ligger på eller träningsform du föredrar är semestern ett perfekt tillfälle att komma i form.
Ving    
Den kanske allra mest natursköna av Kanarieöarna, med vandringsleder i gröna berg, bananodlingar, lavastränder och charmiga småstäder. Du flyger via Teneriffa.
TUI    
Holland förknippas ofta med tulpaner och vårens blomsterprakt. Landet har mycket mer att erbjuda och är ett av Europas mest cykel vänliga länder med sitt platta landskap och ett stort nätverk av cykelvägar.
Vill du uppleva en spännande långritt längs ”The Sunshine coast” är detta oslagbart!.Tillsammans med Jono och hans trimmade distanshästar kan du galoppera kilometervis (utan att överdriva) längs orörda stränder.
Hos oss kommer du i direktkontakt med en kvalitétssäkrad, lokal resebyrå. Tillsammans med en inhemsk reseexpert skräddarsyr du en unik rundresa som tar dig till platser bortom det vanliga. Ta del av lokalkännedom tryggt och smidigt med Evaneos!
Evaneos    
Få städer förknippas lika mycket med drömmar som Los Angeles och Hollywood. Vi erbjuder startpaket, veckopaket, rundresor och resor helt på egen hand. Flyg, hotell, motell, lägenheter, hyrbil, bilpaket, sightseeing, mm. Du bestämmer - vi skräddarsyr!
Ta med familjen på badresa till äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här finns bassänger inomhus & utomhus, rutschbana med tidtagning, bubbelpool, strömkanal, motionsbassäng och småbarnsbassäng. Bastu med och utan ånga, spaavdelning och restaurang.
Trots dess nordliga läge möter Hammerfest dig med en varm atmosfär. Restauranger och barer ger dig första parkett över de arktiska vyerna. Följ med på en historisk resa om tidigare expeditioner kring den nordligaste delen av Europa.
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Gotland med buss 4dgr 3.995:-
Följ med oss till underbara Gotland. Med sin säregna natur, välk...
Rolfs Flyg & Buss
Boende på Åland med Eckerö Linjen.
På Åland finns bra hotell, gästhem och inte minst ett brett urval...
Eckerö Linjen
Fjällpaket inkl. skipass på Idre Fjäll
Boka vårt förmånliga Fjällpaket inkl. ospecificerat boende och sk...
Idre Fjäll
Andorra - Familjepaket endast 28 670:-
Andorra är mycket familjevänligt både skidåkning och liftnära hot...
Quality Travel