Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Kryssning

Visar 1 - 5 av 5 erbjudanden
Åland är ett perfekt resmål för alla med barnasinnet kvar! Unna er en heldag på Åland och fyll den med skojiga aktiviteter så som att utforska Ålands sjöfartsmuseum – ett spännande besöksmål för alla åldrar, besök badanläggningen Mariebad eller pröva
Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. Bil- eller MCpaket med 2 övernattningar pris från 760:-/ person.
Ta med familjen på badresa till äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här finns bassänger inomhus & utomhus, rutschbana med tidtagning, bubbelpool, strömkanal, motionsbassäng och småbarnsbassäng. Bastu med och utan ånga, spaavdelning och restaurang.
Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser, gräddlax, svartbröd, sikrom och mycket mer. Ät gott, fynda i vår välfyllda taxfreebutik och njut av underhållningen ombord. En härlig dag till havs!
Ta hand om dig själv och unna dig det lilla extra under ett par dagar. Njut av kompromisslöst värdskap och minnesvärda matupplevelser på HavsVidden Hotel vid Norrhavets strand. På HavsVidden välkomnas du av det mäktiga havet och de karga tallarna.
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Island på en vecka, fr. 12 275:-
En komplett veckoresa som tar er till några Islands största sevär...
Vulkanresor AB
Centara Ras Fushi Maldiverna 30 % rabatt
Ras Fushi kampanj! Mycket förmånlig kampanj från Centara Ras Fu...
Odenresor
Boka drömresan med Qatar Airways.
Just nu! Kampanjpriser till våra spännande destinationer världen ...
Qatar Airways
Citybreak med stora upplevelser
Ta en weekend i en av Norges spännande storstäder – Oslo, Bergen ...
Visit Norway