Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Kryssning

Visar 1 - 10 av 13 erbjudanden
Åk på en kryssning med Ving! En kryssning är ett perfekt sätt att resa på för dig som vill upptäcka världen. Du får uppleva flera resmål under samma resa i områden som Karibien, Medelhavet, Indiska oceanen, Hawaii, från Dubai och Norra Europa.
Ving    
Boka vårt bekväma familjepaket till Eckerö och besök Ålands Jakt- och fiskemuseum, Leklandet eller Viltsafarit. På Åland finns sandstränder, äventyrsgolfbanor, viltsafari, ett brandkårsmuseum, bryggor att meta ifrån och djur att klappa.
I Kanada finns mycket som inte kan upplevas någon annanstans. Allt från den kanske vackraste staden i Nordamerika, Québec, till den mäktiga naturen. Även Montreal, Toronto, Niagarafallen, Jasper, Vancouver, Seattle och kryssning i Alaska. 20 dagar.
Ett klassiskt kryssningsfartyg tar dig till de historiska pärlorna längs Nilen. Vi besöker faraoniska klippgravar, förtrollande tempel, botaniska trädgårdar och upplever livlig gatuhandel. Avresa varje vecka. pris från 13 900 SEK
Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. vad sägs om Bomarsun Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run eller något annat lopp?
Är du trött på kyla & mörker? Boka vårt nya Spa-paket på Spa Mjuk & Len och fly vardagen! Prisexempel för 2 personer 2 090:-, och då ingår buss- och båtresa, en övernattning på Pommern hotell & SPA-behandling. Läs om de olika behandlingarna & boka>>
På Åland finns bra hotell, gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker. Vill du ha veranda mot havet? Öppen spis? Strandläge? Närhet till aktiviteter? Var ute i god tid och hitta just ditt favoritboende på Åland.
Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Våra bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.
Ta med familjen på badresa till äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här finns bassänger inom- & utomhus, rutschbana med tidtagning, bubbelpool, strömkanal, motionsbassäng & småbarnsbassäng. Bastu med & utan ånga, spaavdelning & restaurang.
Cykelsemester på Åland låter väl som en riktig klassiker? I vårt cykelpaket ingår:Båtresa t/r, Boende inkl. frukost & linne, 3-växlad cykel med hand- & fotbroms, cykelhjälm, cykelkorg, cykelväska och Ålandskarta.Läs mer och boka>>
Sida:12Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Bali lyxbadsemester på Grand Hyatt, 10 dagar
Från 16 595 kr. per person inkl. flyg. Följande ingår i resan: fl...
Asiatours.se
Bestiga Kilimanjaro? Pris från 20 795:-
Njut av utsikten från Afrikas topp - världens högsta fristående b...
Afrikasafari.se
Sydafrika - Safari 8 dagar fr 14990kr
Kanonpris på Femstjärnig Lodge i Sydafrika. Sebatana lodge i Wat...
Escape Travel
Resa till Indiens Gyllene Triangel fr 10 900
Denna resa genom Gyllene Triangeln tar dig genom Delhi, Agra och ...
Nordiska Orientenresor AB