Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Kryssning

Visar 1 - 10 av 13 erbjudanden
Ett klassiskt kryssningsfartyg tar dig till de historiska pärlorna längs Nilen. Vi besöker faraoniska klippgravar, förtrollande tempel, botaniska trädgårdar och upplever livlig gatuhandel. Avresa varje vecka. pris från 13 900 SEK
Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Våra bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.
Kryssning är den perfekta semesterformen. En härlig miljö som får en att uppleva en verklig semesterkänsla, samtidigt som man får uppleva mycket. Nästan varje morgon en ny plats och nya upplevelser och detta utan att behöva packa upp och ner.
I Eckerö Linjens nöjespåse hittar du allt från musikquiz, tävlingar, lotterier och förstås en hel del underhållning.Vi börjar veckan lugnt med gästmusiker, trubadurer och avslutar med fartfylld partymusik. Hitta din favoritdag att resa med oss.
På Åland finns bra hotell, gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker. Vill du ha veranda mot havet? Öppen spis? Strandläge? Närhet till aktiviteter? Var ute i god tid och hitta just ditt favoritboende på Åland.
På Åland finns bra hotell, gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker. Vill du ha veranda mot havet? Öppen spis? Strandläge? Närhet till aktiviteter? Var ute i god tid och hitta just ditt favoritboende på Åland.
Boka vårt bekväma familjepaket till Eckerö och besök Ålands Jakt- och fiskemuseum, Leklandet eller Viltsafarit. På Åland finns sandstränder, äventyrsgolfbanor, viltsafari, ett brandkårsmuseum, bryggor att meta ifrån och djur att klappa.
Eckerö Linjens paket innehåller: Buss- & båtresa, transfer Eckerö-Mariehamn, övernattning med frukost & 3-rätters skärgårdsmiddag. I Mariehamn - Östersjöns Pärla bor du bekvämt med gångavstånd till shopping, nöjen och sevärdheter.
Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. vad sägs om Bomarsun Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run eller något annat lopp?
Boka vårt nya Spa-paket på Spa Mjuk & Len och fly vardagen! Prisexempel för 2 personer 2 090:-, och då ingår buss- och båtresa, en övernattning på Pommern hotell & SPA-behandling. Läs om de olika behandlingarna & boka>>
Sida:12Nästa
Reseguiden.se
Reseförslag och erbjudanden
Konferensresa till Österrike fr 3980:-pp
Kombinera konferensen med skidåkning i Österrikiska Saalbach. Det...
smarttravel
Rundresa i Asien inkl. Angkor Wat. 50+
Följ med Rosa Bussarna på spännande äventyr i Asien. Thailand, La...
Rosa Bussarna
Safari i Afrika trygghet & kunskap sedan 1986
Välj mellan skräddarsydd safariresa med privat guide eller följ m...
Anderson's African Adventures
Klassiska Peru, 13 dagar, gruppresa 31.400 kr
Under vår resa till Klassiska Peru får du ta del av några av de s...
TagAlong