Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Kryssning

Visar 1 - 10 av 14 erbjudanden
Våra kryssningar i Medelhavet är populära och det är lätt att förstå varför. Här finns det mesta man kan önska sig, både i form av vacker natur, berömda städer, historiska sevärdheter och kulinariska upplevelser.
Skräddarsydd minisemester där du får både Bergen & Trondheim, storstadssemester och kustäventyr. Hurtigrutens kanonerbjudande Packat och Klart: Pris från 6 905 SEK. I priset ingår flyg, hotell och kryssning.
Ta med familjen på badresa till äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här finns bassänger inomhus & utomhus, rutschbana med tidtagning, bubbelpool, strömkanal, motionsbassäng och småbarnsbassäng. Bastu med och utan ånga, spaavdelning och restaurang.
Med en kryssning får du uppleva flera städer och öar under samma resa. Vad sägs om att strosa runt i de pittoreska gränderna i Florens för att ett par dagar senare sola på en vacker sandstrand i Palma?
Ving    
Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser, gräddlax, svartbröd, sikrom och mycket mer. Ät gott, fynda i vår välfyllda taxfreebutik och njut av underhållningen ombord. En härlig dag till havs!
Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. Bil- eller MCpaket med 2 övernattningar pris från 760:-/ person.
Att se västkusten från sjösidan är inte alla förunnat. Men nu kan du uppleva minnesrika dagar ombord M/S Nya Skärgården. År 1891 började S/S Göteborg trafikera denna sträcka. Den sista turen gick 1965 och nu, för första gången på femtio år återigen
Sjösafari för tankarna till salt, öppet hav och äventyr: I en modern RIB-båt är du nära vattenytan och kommer i princip öga mot öga med valar som kaskelotter, späckhuggare, knölvalar och grindvalar. Båtar avgår dagligen från Andenes hamn.
Hurtigruten brukar kallas ”Världens vackraste sjöresa” och sträcker sig mellan Bergen i söder och Kirkenes i norr. Norges storslagna natur med dramatiska berg, fridfulla fjordar och otaliga öar ger minnen för livet.
Upplev romantiska Main, Rhen och Mosel ombord på flodkryssaren M/S Léonard de Vinci. På denna resa njuter vi av böljande landskap, vackra vyer, historiska platser och storslagna slott. Vi besöker både större som små städer
Sida:12Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Midsommarpaket på Kosta Boda Art Hotel
Upplev genuint midsommarfirande i Glasriket med förberedelser och...
Kosta Boda Art Hotel
Bil- och MC-paket till Åland.
Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns...
Eckerö Linjen
Joakims Klassiska Peru med svensk guide
Följ med på gruppresa i Peru där de mest kända sevärdheterna ingå...
Alexito Peruspecialisten
Flyg med KLM - Safari i Tanzania och Zanzibar
Flyg från Sverige och du tas om hand vid ankomst. Safari med egen...
Anderson's African Adventures