Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Kryssning

Visar 1 - 10 av 16 erbjudanden
Ta med familjen på badresa till äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här finns bassänger inomhus & utomhus, rutschbana med tidtagning, bubbelpool, strömkanal, motionsbassäng och småbarnsbassäng. Bastu med och utan ånga, spaavdelning och restaurang.
Vi inleder vår resa i Rumäniens huvudstad Bukarest. På vår färd längs Donau till Wien kryssar vi genom sju länder och upplever flera spännande städer som exempelvis Belgrad, Novi Sad, Vukovar, Budapest och Bratislava
Hos oss kommer du i direktkontakt med en kvalitétssäkrad, lokal resebyrå. Tillsammans med den inhemska reseexperten sätter du ihop en unik rundresa som tar dig till platser bortom det vanliga. Ta del av lokalkännedom tryggt & smidigt med Evaneos!
Evaneos    
Kryssning är den perfekta semesterformen. En härlig miljö som får en att uppleva en verklig semesterkänsla, samtidigt som man får uppleva mycket. Nästan varje morgon en ny plats och nya upplevelser och detta utan att behöva packa upp och ner.
Följ med på en resa med Hurtigruten i den arktiska naturen bland norrsken, valar och havsörnar. Paketet inkluderar boende på Hurtigruten och flyg t/r från Stockholm, fr. 6025 kr.
Först Miami Beach. Sedan en 15-dagars kryssning med många spännande destinationer. Svensk färdledning och helpension ombord. Två dagar i Hollywood innan hemresa. Sightseeing i Miami och Los Angeles ingår. Direktflyg med SAS, kryssning med NCL.
Ta en paus i vardagen och följ med och upplev två nordiska huvudstäder! Vi åker på en skön och avkopplande kryssning med DFDS Seaways moderna kryssningsfartyg mellan Köpenhamn och Oslo.
Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser, gräddlax, svartbröd, sikrom och mycket mer. Ät gott, fynda i vår välfyllda taxfreebutik och njut av underhållningen ombord. En härlig dag till havs!
Det finns bara ett sätt att resa i våra förfäders fotspår, till sjöss och på en riktig vikingakryssning på Nordatlanten! Vi njuter av fantastisk natur under våra strandhugg på Island och Färöarna.
Upplev Åland från barnens synvinkel, här finns aktiviteter för såväl ung som gammal. Besök Smartpark i Eckerö, Sjöfartsmuséet, Kastelholms slott, spela äventyrsgolf, hälsa på hos djuren på Viltsafarin eller Lilla Holmen.
Sida:12Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Guyana, Surinam och Curacao 5/3
Följ med på en fantastisk rundresa till de båda länderna Surinam ...
Sydamerikaexperten
Fjällpaket inkl. skipass på Idre Fjäll
Boka vårt förmånliga Fjällpaket inkl. ospecificerat boende och sk...
Idre Fjäll
Costa Ricas höjdpunkter - rundresa
Flyg Sverige - Costa Rica t/ r, 11 övernattningar på hotell, 2 öv...
Lamatours.se
Joakims Klassiska Peru med svensk guide
Följ med på gruppresa i Peru där de mest kända sevärdheterna ingå...
Alexito Peruspecialisten