Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Kryssning

Visar 1 - 10 av 12 erbjudanden
Kryssning är den perfekta semesterformen. En härlig miljö som får en att uppleva en verklig semesterkänsla, samtidigt som man får uppleva mycket. Nästan varje morgon en ny plats och nya upplevelser och detta utan att behöva packa upp och ner.
En kryssning är ett perfekt sätt att se världen. Du får uppleva flera resmål under samma resa, utan att behöva släpa runt på resväskan mellan varje stopp. Kryssa mellan öar och städer och besök härliga stränder längs vägen.
Ving    
Makalöst vacker flodkryssning på Douro. Svensktalande guide. Lokala maträtter och goda viner sätter också sin prägel på resan, och bussutflykten till den UNESCO-skyddade spanska staden Salamanca är en av höjdpunkterna.
Just nu 1000:- rabatt på din bokning. Åk på kryssning och upptäck nya spännande resmål dagligen – och du slipper släpa på resväskan eller fundera över hur du ska ta dig dit. Gå i land på en paradisö, känn sanden mellan tårna, njut av sagolika vyer.
Apollo    
Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. Bil- eller MCpaket med 2 övernattningar pris från 760:-/ person.
Ta med familjen på badresa till äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här finns bassänger inomhus & utomhus, rutschbana med tidtagning, bubbelpool, strömkanal, motionsbassäng och småbarnsbassäng. Bastu med och utan ånga, spaavdelning och restaurang.
Det högklassiga och nyrenoverade MS Nikolay Chernyshevsky tar oss över sjöarna Onega och Ladoga, genom arton slussar på de mäktiga floderna Volga, Svir och Neva. 10 dygns kryssning med helpension. Förstklassigt fartyg. Svensk färdledare.
Upplev 5 huvudstäder och 7 länder på denna fantastiska kryssning. Vi kryssar med det högklassiga Discovery II som bara tar 130 passagerare. . Svensk färdledare.
Ta hand om dig själv och unna dig det lilla extra under ett par dagar. Njut av kompromisslöst värdskap och minnesvärda matupplevelser på HavsVidden Hotel vid Norrhavets strand. På HavsVidden välkomnas du av det mäktiga havet och de karga tallarna.
Åland är ett perfekt resmål för alla med barnasinnet kvar! Unna er en heldag på Åland och fyll den med skojiga aktiviteter så som att utforska Ålands sjöfartsmuseum – ett spännande besöksmål för alla åldrar, besök badanläggningen Mariebad eller pröva
Sida:12Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Skidresor till Ischgl
Världsberömd afterski, toppmodernt skidsystem, makalöst bra skidå...
STS Alpresor
Spaweekend i Reykjavik, fr. 6 540:-
Det är svårt att tänka sig en bättre plats för avkoppling än Reyk...
Vulkanresor AB
Upptäck Asien i jul, flyg med Air China
Passa på att resa till Asien med Air China. Med endast ett stopp ...
Air China
Resor till Island
Europas ledande leverantör av skräddarsydda resor till Island.
Island ProTravel Scandinavia AB