Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Shopping

Visar 1 - 10 av 14 erbjudanden
Från 999 kr enkel resa. 15 destinationer i Nordamerika vänter på dig! Flyg med WOW air via Island till USA. New York, San Francisco, Washington - oavsett vilken stad i USA du väljer att uppleva så kan du alltid räkna med en riktig WOW upplevelse.
WOW air    
Det är en modern och välordnad asiatisk storstad, med bra restauranger och shopping i världsklass. Här finns tempel, moskéer och museer och på Sentosa Island finns allt för naturälskaren, från härliga stränder till akvarium och insektsmuseum.
Ving    
Vill du kombinera din skidsemeter med kultur, stadspuls och kanske lite shopping? Då är Salzburg din destination. Från Salzburg till Flachau går det dagligen (23dec-18mar) gratis Ski Shuttle som tar knappt 1 timme. Läs mer>>
I Dubai hör höga skyskrapor, marinor med lyxyachter, konstgjorda öar och eleganta restauranger till vanligheterna. Därtill vimlar det av butiker med märkeskläder, väskor, klockor och elektronikprylar. Det går att lyxa till det ordentligt om man vill!
Apollo    
Dubai är inte likt något annat. Antingen älskar man eller så hatar man det, men oavsett dina preferenser kommer du fascineras av detta kontrastrika resmål.
Upplev en härlig resa till New York där det både ingår stadsrundtur och shoppingutflykt och Broadway musikal. Direktflyg. Bra hotell i centralt läge i 5 nätter Inkl frukost och wi-fi Pris fr 9990 kr. Svensk guide
Passa på att resa till Asien med Air China. Med endast ett stopp når du över 150 olika destinationer. Hos oss hittar du alltid bra priser och erbjudanden.. Besök vår hemsida för att se vad vi kan erbjuda just dig!
Air China    
Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. Bil- eller MCpaket med 2 övernattningar pris från 760:-/ person.
Den grekiska staden Thessaloniki är just nu ett av världens hetasta weekend-resmål. Här finns mängder av kafeér, barer och trendiga klädbutiker. Här är det kultur, mat och shopping som gäller. Boka din weekend redan idag.
Englands huvudstad London är staden för dig som gillar puls. London passar de allra flesta med shopping i världsklass, mysiga kvarter, restauranger och massor av sevärdheter och nöjen. Boka din resa redan idag.
Sida:12Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Bröllopsresa: Krugerparken & Kapstaden
Denna underbara bröllopsresa börjar i den sydafrikanska bushen dä...
Destination Sydafrika
Billiga flygresor till Reykjavik med WOW air
Från 489 kr enkel resa. Besök landet av eld & is! Från det första...
WOW air
Spökmiddagspaket på Hotel Hehrne 24feb
Spökpaket med övernattning - Pris: 995 kr pp med del i dubbelrum....
Hotel Hehrne
Midnattsexpedition till Nordkap
Där Atlanten möter ishav, polarnatten möter midnattssol. Upplev d...
Visit Norway