Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Shopping

Visar 1 - 10 av 11 erbjudanden
Boka en minisemester eller en förlängd weekend i München – nyttja erbjudandet och spar en hotellnatt. Tid för såväl kultur och shopping samt ölprovning såklart!
Danmark är litet till ytan men består av över 400 öar. Det gör att avstånden är korta och att det alltid är nära till havet. Dessutom har huvudstaden Köpenhamn allt man kan önska sig av en storstad i form av shopping, kultur, god mat & nöjen.
Apollo    
Graz är en pärla i södra Österrike som bara väntar på att upptäckas. Ett sant paradis för alla som uppskattar kultur och kulinarik. Ta chansen att uppleva en långhelg i Graz och ta del av erbjudandet - stanna tre nätter - betala för två.
Den grekiska staden Thessaloniki är just nu ett av världens hetasta weekend-resmål. Här finns mängder av kafeér, barer och trendiga klädbutiker. Här är det kultur, mat och shopping som gäller. Boka din weekend redan idag.
I Palma de Mallorca varvas medeltida gränder med det allra senaste inom mode och design. Upplev trendiga restauranger, tapasbarer och nattklubbar som ständigt får nytillskott. Välj om du vill bo enkelt, lyxigt eller mittemellan.
TUI    
Vårt kära grannland må vara litet, men utbudet är enormt och danskarna vet verkligen hur man njuter av livet. En restaurangscen som låtit tala om sig i hela Europa och aldrig mer än fem mil till havet – bara det gör Danmark värt ett besök!
Ving    
Restauranger i världsklass, spännande arkitektur och trendiga butiker – bland mycket annat. Köpenhamn är lätt både att tycka om & att resa till. Staden som flera gånger utsetts till världens bästa stad att leva & bo i, har något att erbjuda för alla.
Apollo    
Englands huvudstad London är staden för dig som gillar puls. London passar de allra flesta med shopping i världsklass, mysiga kvarter, restauranger och massor av sevärdheter och nöjen. Boka din resa redan idag.
I Dubai hör höga skyskrapor, marinor med lyxyachter, konstgjorda öar och eleganta restauranger till vanligheterna. Därtill vimlar det av butiker med märkeskläder, väskor, klockor och elektronikprylar. Det går att lyxa till det ordentligt om man vill!
Apollo    
Palma är ”en liten storstad” med 360 000 invånare. Här finns en härlig storstadspuls men också en gemytlig stämning med trevliga och avslappnade människor. Du kan enkelt kombinera storstad och strand.
Sida:12Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Salzburg - Hela världens scen
Salzburg är känt över hela världen för sina festspel & som Mozart...
Österrikes Turistbyrå
Bussresa genom Europa från 6495 kr
Åk på vår populära och prisvärda 11-dagars bussresa genom Europa ...
STS Alpresor AB
Stora Musikresan - rundresa i USA
New Orleans, Memphis och Nashville. För er som älskar musik och s...
Swanson's Travel
Paketresor till Tanzania
Kontakta oss för ett personligt förslag på en skräddarsydd safari...
Anderson's African Adventures