Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Shopping

Visar 1 - 10 av 20 erbjudanden
En resa till Palma bjuder på många små och stora upplevelser. Shopping, magnifika byggnader, ett härligt krogliv och närheten till Palmabuktens fina sandstränder är en oslagbar kombination. Bor du i Illetas är de nära till Mallorcas bästa golfbanor.
Apollo    
Barcelona är den stolta provinsen Kataloniens hett pulserande hjärta. Att det är en av Europas populäraste storstäder är inte konstigt. Här finns allt från barockkyrkor och konstmuseer till electroklubbar, designbutiker och tapasrestauranger.
TUI    
Just nu! Kampanjpriser till våra spännande destinationer världen över.
Det är en modern och välordnad asiatisk storstad, med bra restauranger och shopping i världsklass. Här finns tempel, moskéer och museer och på Sentosa Island finns allt för naturälskaren, från härliga stränder till akvarium och insektsmuseum.
Ving    
Palma är ”en liten storstad” med 360 000 invånare. Här finns en härlig storstadspuls men också en gemytlig stämning med trevliga och avslappnade människor. Du kan enkelt kombinera storstad och strand.
Möt våren i Barcelona. Mixa sol och bad i en underbar stad som erbjuder precis allt.
Apollo    
Våren är den perfekta tiden för en cityresa. Oavsett vilken stad du väljer kan du vara säker på en sak: när du reser med Ving bor du på noggrant på utvalda hotell med rätt läge.
Ving    
En metropol som uppfyller alla drömmar! I Dubai kan du spela golf på morgonen, bada i 25-gradigt hav på dagen och avsluta med lite skidåkning på kvällen. Staden passar alla: barnfamiljer, kompisgäng, singlar, par, lyxlirare och budgetresenärer.
Apollo    
Res till Split om du vill uppleva en unik mix av romantisk atmosfär, historia, kvällsnöjen, shopping och mysiga restauranger. Hela gamla stan har utnämnts till världsarv av Unesco och består till stora delar av ett romerskt kejsarpalats.
TUI    
Palma är en av Europas häftigaste små storstäder. När du reser med Ving kan du välja mellan flexibla reslängder och marknadens bästa utbud av hotell. I Palma finns Mallorcas största utbud av kultur, shopping och nöjen med stranden inom räckhåll.
Ving    
Sida:12Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Rundresa Kanada & Alaska
I Kanada finns mycket som inte kan upplevas någon annanstans. All...
Swanson's Travel
Vårt bästa familjehotell i Phuket, Thailand
Blue Star Centara Kata Beach erbjuds alltifrån dubbelrum till läg...
TUI
Boka All Inclusive nu för endast 500:-
Toppa semestern med All Inclusive – just nu kan du boka till All ...
Apollo
Polska Tatrabergen med Krakow 6 dagar
Den högst belägna delen av bergsområdet Karpaterna heter Tatraber...
Ölvemarks Holiday