Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Shopping

Visar 1 - 10 av 19 erbjudanden
Res till Split om du vill uppleva en unik mix av romantisk atmosfär, historia, kvällsnöjen, shopping och mysiga restauranger. Hela gamla stan har utnämnts till världsarv av Unesco och består till stora delar av ett romerskt kejsarpalats.
TUI    
Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. Bil- eller MCpaket med 2 övernattningar pris från 760:-/ person.
City- och weekendresor Våren är den perfekta tiden för en cityresa. Med Ving bor du på noggrant utvalda hotell med bra läge. Allt för att du ska få ut maximalt av din tid på resmålet, och slippa lägga dyrbar tid på krångliga transporter.
Ving    
Prisvärt, smidiga mellanlandningar och stort utbud. Har du alltid drömt om USA så skall du boka med Condor- US for less!
Condor    
I kaotiska Bangkok finns shopping, sevärdheter, god mat och möjlighet att lyxa till det för en liten peng. Så varför inte passa på att bo på ett riktigt fint hotell!?
Möt våren i Barcelona. Mixa sol och bad i en underbar stad som erbjuder precis allt.
Apollo    
New York kommer alltid ligga på Vings topplista. Här kan du välja mellan fler än sextio hotell och en mängd olika flygbolag om du bokar på Ving.se.
Ving    
Palma är en av Europas häftigaste små storstäder. När du reser med Ving kan du välja mellan flexibla reslängder och marknadens bästa utbud av hotell. I Palma finns Mallorcas största utbud av kultur, shopping och nöjen med stranden inom räckhåll.
Ving    
Riu Palace Bonanza Playa i Illetas har ett fantastiskt läge vid havet, två poolområden, gym och eget spa. Hotellet passar framförallt kompisar och par som vill bo bra och ha nära in till Palma. Alla rum har begränsad havsutsikt. PRIS fr 4.649:-
TUI    
Barcelona är den stolta provinsen Kataloniens hett pulserande hjärta. Att det är en av Europas populäraste storstäder är inte konstigt. Här finns allt från barockkyrkor och konstmuseer till electroklubbar, designbutiker och tapasrestauranger.
TUI    
Sida:12Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Midsommarpaket på Kosta Boda Art Hotel
Upplev genuint midsommarfirande i Glasriket med förberedelser och...
Kosta Boda Art Hotel
Konferens resa till Andorra
Andorra är en av få vintersportorter där du kan lägga en konferen...
Quality Travel
Klassiska Rundresan på Island från 19.995 kr
Denna resa ger dig möjlighet att på kort tid upptäcka det hänföra...
Island ProTravel Scandinavia AB
Flyg med Condor till Trinidad Tobago.
Med Condor kan du välja att flyga till antingen Trinidag eller To...
Condor