Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Shopping

Visar 1 - 10 av 16 erbjudanden
Palma är ”en liten storstad” med 360 000 invånare. Här finns en härlig storstadspuls men också en gemytlig stämning med trevliga och avslappnade människor. Du kan enkelt kombinera storstad och strand.
Upplev en härlig resa till New York där det både ingår julshopping och NHL match. Vi åker 6 december, perfekt datum för juldekorerat Manhattan! Bra hotell i centralt läge! Pris fr 13490 kr
Vill du kombinera din skidsemeter med kultur, stadspuls och kanske lite shopping? Då är Salzburg din destination. Från Salzburg till Flachau går det dagligen (23dec-18mar) gratis Ski Shuttle som tar knappt 1 timme. Läs mer>>
Sommarresor till favoritöar i Italien, bildsköna Kroatien och nyheten Montenegro. Boka innan 27 Mars och få upp till 1000;- rabatt.
TUI    
Passa på att resa till Asien med Air China. Med endast ett stopp når du över 150 olika destinationer. Hos oss hittar du alltid bra priser och erbjudanden.. Besök vår hemsida för att se vad vi kan erbjuda just dig!
Air China    
En metropol som uppfyller alla drömmar! I Dubai kan du spela golf på morgonen, bada i 25-gradigt hav på dagen och avsluta med lite skidåkning på kvällen. Staden passar alla: barnfamiljer, kompisgäng, singlar, par, lyxlirare och budgetresenärer.
Apollo    
När man pratar om New York tänker man oftast på Manhattan, och det är här flera av Vings hotell ligger. Vi erbjuder även prisvänliga boenden i Brooklyn och New Jersey, varifrån det är enkelt att ta sig med tunnelbana till Manhattan.
Ving    
Besök Göteborg i höst! Staden har massor att erbjuda, bra shopping, mysiga caféer, restauranger i toppklass och inte minst Halloween på Liseberg. Bo hos oss utvalda perioder i september, oktober och november och få 20% rabatt.
Att shoppa ombord på M/S Eckerö är rena nöjet och i vår stora välsorterade taxfreebutik Magasin Märket hittar du väldoft, accessoarer, goda drycker och godis – till fina sjöpriser.
Englands huvudstad London är staden för dig som gillar puls. London passar de allra flesta med shopping i världsklass, mysiga kvarter, restauranger och massor av sevärdheter och nöjen. Boka din resa redan idag.
Sida:12Nästa
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Skidresor till Ischgl
Världsberömd afterski, toppmodernt skidsystem, makalöst bra skidå...
STS Alpresor
Spaweekend i Reykjavik, fr. 6 540:-
Det är svårt att tänka sig en bättre plats för avkoppling än Reyk...
Vulkanresor AB
Upptäck Asien i jul, flyg med Air China
Passa på att resa till Asien med Air China. Med endast ett stopp ...
Air China
Resor till Island
Europas ledande leverantör av skräddarsydda resor till Island.
Island ProTravel Scandinavia AB