Pricerunner > Resor > Erbjudanden

Erbjudanden inom Shopping

Visar 1 - 5 av 5 erbjudanden
Palma är en av Europas häftigaste små storstäder. När du reser med Ving kan du välja mellan flexibla reslängder och marknadens bästa utbud av hotell. I Palma finns Mallorcas största utbud av kultur, shopping och nöjen med stranden inom räckhåll.
Ving    
Four Points by Sheraton Downtown Dubai är ett modernt hotell beläget i hjärtat av Bur Dubai. Här bor du i dubbelrum eller lägenhet, med promenadavstånd till shopping, restauranger, Dubai Museum och Dubai Metro-tåget. Boka gärna hel- eller halvpension
TUI    
Boka en minisemester eller en förlängd weekend i München – nyttja erbjudandet och spar en hotellnatt. Tid för såväl kultur och shopping samt ölprovning såklart!
Har du ont om semesterdagar? Då kanske vi kan locka med en minisemester? Väljer du att resa till exempelvis Mallorca, Rhodos eller Gran Canaria går det nämligen att resa kortare perioder än en vecka.
Ving    
Våren är den perfekta tiden för en cityresa. Oavsett vilken stad du väljer kan du vara säker på en sak: när du reser med Ving bor du på noggrant på utvalda hotell med rätt läge.
Ving    
Reseguiden
Reseförslag och erbjudanden
Boka All Inclusive nu för endast 500:-
Toppa semestern med All Inclusive – just nu kan du boka till All ...
Apollo
Arrangemang med båtstur i Potsdam
2 övernattnigar med frukost, en middag och en båttur på floden Ha...
arcona HOTELS & RESORTS
Ving har din resa till Bali - fr 14.791:-
Hos Ving hittar du allt från enklare hotell till lyxiga anläggnin...
Ving
Bergsvandring Mount Kilimanjaro fr 25 500 kr
Flyg till Tanzania inkl flygskatt. Helpension under hela resan. 2...
Kilimanjaro Safari Agency